tiistai 5. elokuuta 2014

p a r k

Kesä on vierähtänyt todella nopeasti ja huomenna on taas aika palata sorvin ääreen. Tavallaan sitä jo kaipaa arjen rutiineja kesän jälkeen. Erityinen ikävä minulla on polkupyörällä taittuvaa työmatkaa. Se on tarjonnut hektisen arjen keskelle oman sporttisen meditaation jonka aikana on voinut mietiskellä asioita tai antaa vain hetken viedä.

Tälle kesälle suunniteltu kolmen viikon Tukholman purjehdus vaihtui Eestin rannikolla vietettyyn viikkoon. Ihana reissu sekin ja erityisen hyvä vaihtoehto aktiivisen taaperon kanssa veneilyyn. Varmaan riippuu ihan lapsesta, mutta puolitoistavuotiaan aktiivisuus on sitä luokkaa, että sitä ei millään saanut veneellä turvallisesti purettua. 

Kävin tässä muuten loman loppupäivinä kaappien sisältöä rankemmalla kädellä läpi joten lähipäivinä on luvassa monta uutta lisäystä huutonettiin. 


mekko dress h&m / takki jacket dries van noten / neule knit h&m 
/ laukku bag hermès evelyne / vyö belt hermès

Näissä kuvissa on päällä tämän kesän luottoasu: Hennesin palmukuvioinen mekko. Olen käytännössä elänyt tuossa mekossa koko kesän. Mitään muuta ei ole tehnyt mieli pitää päällä näillä helteillä. 

3 kommenttia:

 1. #palmu ;) On kyllä kiva, että rutiinit alkavat taas. Peli-iltaa pystyyn muuten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niinpä! Yllättäen sitä kaipaa arjen rutiineja aina loman jälkeen. Hei se peli-ilta pitää ehdottomasti totetuttaa!:)

   Poista
 2. No hellou. Voisin ryöstää tuon printtimekon! Näyttää upealta.

  Onko siitä jo puolitoistavuotta? Miten musta tuntuu, että siitä olisi vasta muutama kuukausi. :D Aika juoksee niin nopsaa, ettei pysy kärryillä..

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?