maanantai 28. huhtikuuta 2014

q h a i r


Luottokampaajani Laura vaihtoi hiljattain kampaamoa QHair:iin Albertinkadulle. Ensimmäinen kampaamokäyntini uudessa paikassa osui sopivasti samalle viikonlopulle jolloin juhlittiin sekä Aussie:n että Indiedays:in Blog Awardseja. Pyysinkin Lauraa loihtimaan minulle normaalien raitojen ja leikkauksen lisäksi helpon ja rennon juhlakampauksen. 


Lähtötilanne ja lopputulos. Raitojen lisäksi pituudesta pätkittiin viitisen senttiä pois. Nyt hius tuntuu ihanan napakalta ja terveeltä. Minulla lähti noin kuusi kuukautta synnytyksen jälkeen hiuksia tukuittain. Onneksi tilalle kuitenkin kasvaa uutta hiusta ja tässä vaiheessa se on noin kymmensenttistä siiliä joka törröttää vähän mihin sattuu. Kampauksen malli on otettu laatusarja Vanderpump Rulesin (I know!) Ariana Madix:in kampauksesta, jossa hänellä oli vahvalla sivujakauksella tehty tousled updo (mitä ihmettä tämä voisi olla suomeksi?). Tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. Ja sitten vielä otos, jossa selostan jotain ohjeita kuvaajalle...

Meikki on tehty M.A.C:in tuotteilla Stockmannin M.A.C. counterilla upean Mari:n toimesta.

10 kommenttia:

 1. Looking good!! Multa lähti kanssa kolmannen jälkeen ihan järkyttävän paljon hiuksia, ja kauan. Yyh :( Voit lohduttautua sillä että mä en ainakaan näe moista, hyvältä näyttää sun tukka kaikin puolin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hiuksista oli tosiaan pakko leikata aika lailla, että saatiin niihin vähän ryhtiä takaisin. Mutta onneksi ne kasvavat takaisin :)

   Poista
 2. Aivan ihana tukka (ja Balenciaga! Oli pakko kommentoida kun huomasin sen näin aamusta unenpöppörössä :D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, siellähän se Balenciagan City vilkkuu kuvassa.

   Poista
 3. Kaunis kampaus ja MAC:n pisteellä tehdyt meikit ovat aina yhtä upeita! Siellä osataan homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MAC -pisteellä on niin taitavia ihmisiä töissä. Ihanaa kun heidän kädenjälkeen ja tyylitajuun voi aina luottaa.

   Poista
 4. Tosi kaunis meikki ja kampaus !

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentistasi!:)

Muistathan kommentoidessasi, että kommenttisi sävy kuvastaa sen antajaa, joten haluat varmaan esiintyä asiallisesti ja ystävällisesti?